SOS Infertilitatea premiata la Gala Sanatatii!! FOTO.

Probabil cea mai recompensata asociatie de voluntari din Romania. Awareness & networking pentru cauza luptei cu infertilitatea.
User avatar
AliaS
Posts: 24
Joined: Sat Apr 02, 2011 4:54 pm

Re: SOS Infertilitatea premiata la Gala Sanatatii!! FOTO.

Post by AliaS » Fri Dec 16, 2011 10:06 am

Sunteti minunate!! [great]
SOS Infertilitatea wrote:Image

Image
Felicitari si la cat mai multe premii ! @};-

User avatar
SOS Infertilitatea
Administrator
Posts: 10451
Joined: Fri Sep 11, 2009 3:03 pm
Contact:

Re: SOS Infertilitatea premiata la Gala Sanatatii!! FOTO.

Post by SOS Infertilitatea » Sat Dec 17, 2011 12:06 pm

Castigatorii Galei Sanatatii 2011


Palatul Parlamentului si-a deschis portile, pe data de 14 decembrie 2011, ora 19:30, pentru a gazdui cel mai important si cel mai asteptat eveniment al anului din lumea medicala - Gala Sanatatii, editia a III-a. Evenimentul organizat de Sanatatea Media Group in parteneriat cu Comisia pentru Sanatate și Familie a Camerei Deputaților, a premiat si anul acesta cele mai deosebite realizari din domeniul medical, rasplatind activitatea de exceptie a managerilor, a societatilor medicale, cercetatorilor, asociatilor de pacienti, profesorilor, jurnalistilor si societatilor studentesti.

Un rol cu totul deosebit in acordarea premiilor Gala Sanatatii l-a avut comisia de jurizare, formata din 15 membri, toti personalitati marcante din domeniul sanatatii, condusa de Prof. Univ. Dr. Florian Popa, rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti.

Astfel, premiile au fost acordate in urma deciziei comisiei de jurizare:

Locul 1 la categoria “Premiul pentru cel mai performant management medical din sectorul public”, i-a revenit domnului Prof. Univ. Dr. Petru Armean, Manager la Spitalul “Prof.Dr.Th.Burghele”, premiul fiindu-i inmanat de catre Sorin Popescu, Corporate Affairs Director Amgen Romania. Locul 2 a revenit domnului Dr. Marius Savu, Director Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, iar locul 3 la aceeasi categorie, profesorului universitar Dr. Gheorghe Peltecu, Manager la Spitalul Clinic de Obstetrica si Ginecologie Filantropia din Bucuresti.

Locul 1 la categoria “Premiul pentru cel mai performant management medical din sectorul privat” i-a fost inmanat domnului Dr. Catalin Copaescu, Managerul Centrului de Diagnostic si Tratament Delta Hospital, de catre Conf. Dr. Catalin Carstoiu. Pe locul 2 la aceasta categorie s-au clasat Prof. Dr. Konstantinos Giatras, Director General la Spitalul Athena Timisoara, alaturi de Dr. Nicolae Marcu, Director Executiv MedLife. Locul 3 i-a revenit domnului Dr. Bogdan-Dimitrie Niculae, Directorul Centrului Medical LASERMED.

Un alt premiu deosebit, cel decernat “pentru excelenta in cercetare, dezvoltare si inovatie in medicina”, a fost castigat de Prof. Dr. Alexandru Ciocalteu, Managerul Spitalului Clinic de Urgența „Sf. Ioan” București, premiul fiindu-i inmanat de Prof. Dr. Nicolae Iordache, seful sectiei de chirurgie de la Spitalul „Sf. Ioan”. Pe locurile 2 si 3 s-au situat Alina Ciovlica, Manager Radioterapie la Centrul Gral Medical si Prof. Dr. Petrisor Geavlete, seful Clinicii de Urologie din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta „Sf. Ioan”.

Si in acest an, Gala Sanatatii premiaza “cea mai buna campanie de informare publica in domeniul sanatatii” pe locul 1 aflandu-se Prof. Univ. Dr. Florin Dumitru Mihaltan, Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" din Bucuresti, locurile 2 si 3 fiind castigate de Maria Culescu, Presedinte ASOCIATIA M.A.M.E. si Prof. Dr. Dan Gaita, Presedinte Fundatia Romana a Inimii.


La categoria “Premiul pentru cea mai dinamica societate medicala” locul 1 a revenit domnului Prof. Dr. Alexandru Ovidiu Bajenaru, Presedintele Societatii de Neurologie din Romania, premiul fiindu-i inmanat de catre Dr. Marius Filip, medicul sef al Casei Nationale de asigurari de Sanatate. Locurile 2 si 3 au fost castigate de catre Dr. Sandra Alexiu, Secretar Societatea Nationala de Medicina a Familiei si Prof. Dr. Coman Ioan, Presedinte Societatea Romana de Cardiologie.

Premiile la sectiunea “cea mai implicata asociatie de pacienti” au fost inmanate de Ciprian Marcu, Director Public Health&Corporate Affairs, GlaxoSmithKline. Locul 1 a fost castigat de Liana Stanciu de la Fundatia Salvati-va Ingerii. Locul 2 i-a revenit Elenei Miclea, Director Executiv SOS Infertilitatea, iar locul 3, la egalitate, a fost castigat de Cezar Irimia, Presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer-FABC si de Vasile Barbu, Presedintele Asociatiei Nationale pentru Protectia Pacientilor.

Locul 1 la categoria “Premiul pentru cea mai activa asociatie a studentilor la medicina” a fost acordat Presedintelui Societatii Studentesti de Chirurgie din Romania, Dorin Toma, si a fost acordat de Prof. Dr. Florian Popa. Locurile 2 si 3 au fost castigate de Dan Pletea, Presedintele Asociatiei Studentilor si Medicilor Voluntari si Ovidiu Mitu, Presedintele Societatii Studentilor Medicinisti Iasi.

La categoria “Premiul pentru cel mai bun jurnalist pe sanatate”, juriul a decis sa fie acordat doar premiul 1 pentru fiecare categorie de presa, castigatorii fiind Daniela Arnautu de la ziarul Ring pentru presa scrisa, Diana Brancusi de la TVR si Camelia Moise de la Realitatea TV, pentru televiziune, in timp ce Adriana Turea de la Radio Romania Actualitati a castigat locul 1, sectiunea radio.


“Premiul pentru implicare deosebita in activitatea didactica” i-a fost inmanat domnului Prof.Univ.Dr. Stefan Iosif Dragulescu, Universitatea de Medicina si Farmacie "Victor Babes" din Timisoara si de prof. Dr. Mihai Jianu, seful sectiei de Ortopedie si Traumatologie Pediatrica la Spitalul de copii “Grigore Alexandrescu”. Locul 2 a revenit doamnei dr. Daniela Mosoiu de la Hospice Casa Sperantei.

“Premiul pentru eco-sanatate”, categorie noua introdusa in concurs,a fost acordat pentru locul 1 directorului Editurii Universitare „Carol Davila”, Conf.Univ.Dr. Victor Purcarea, premiuinmanat de Ecaterina Andronescu, senator PSD si rector al Universitatii Politehnica din Bucuresti. Locurile 2 si 3 au fost ocupate de Dr. Dana Jianu, medic primar chirurgie plastica-estetica Centrului Medical ProEstetica si Dr. Vasilica Cristescu, Manager Institutul National de Diabet, Nutritie si Boli metabolice “Prof. N. C. Paulescu”.


Premiile “noutatea anului”, au fost inmanate de Rodica Nassar, Presedinta Comisiei pentru Sanatate si Familie a Camerei Deputatilor. Locul 1 a fost castigat de doamna dr. Rodica Tanasescu, specialist e-learning, EMBA. Locul 2 au fost Roman Viorel, Asociatia Alianta pentru Lupta Impotriva Alcoolismului si Toxicomanilor.

In continuarea evenimentului, Sanatatea Media Group alaturi de Comisia de Sanatate si Familie a Camerei Deputatilor a oferit si premiile consacrate ale Galei si anume:
Premiul „Pasiune si devotament in medicina” i-a fost inmanat domnului Prof. Univ. Dr. Vlad Tica, vicepresedintele Colegiului Medicilor din Romania, de catre Prof. Dr. Bogdan Marinescu, seful departamentului de Reproducere Umana Asistata din cadrul Spitalului Clinic de Obstetrica- Ginecologie “Panait Sarbu” din Bucuresti.

Un moment special al Galei, a fost acela in care doamnei profesor Crina Sinescui-a fost inmanat trofeul castigator pentru „intreaga cariera medicala” chiar de sotul domniei sale.

Cel de-al doilea castigator la aceasta sectiune a fost Prof. Univ. Dr. Gheorghe Bumbu, decanul Facultatii de Medicina si Farmacie a Universitatii din Oradea.


“Premiul Management in medicina de urgenta” a fost castigat de Conf. Dr. Ioana Grintescu care a primit premiul de la Dr. Raed Arafat.

Seara a continuat cu acordarea premiilor de excelenta:
Premiul pentru „Informatizarea Sistemului de Asigurari de Sanatate” a fost castigat deDr. Nicolae Lucian Duta, doamna Rodica Nassar fiind cea care a oferit distinctia.

Premiul pentru „Pionierat in dezvoltarea serviciilor medicale” i-a revenit domnului Prof. Dr. Dan Mircea Enescu, managerul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii “Grigore Alexandrescu”, fiindu-i inmanat de Prof. Dr. Ioan Lascar.

Premiul pentru “Promovarea tehnologiilor moderne de investigatie medicala” i-a fost inmanat domnului Dr. Florin Adrian Secureanu.


Premiul special al juriulu a fost acordat doamnei Prof. Univ. Dr. Monica Pop,pentru „dezvoltarea manageriala a unui spital public de urgenta”.

La Gala Sanatatii s-au acordat premii si pentru proiectul inovator Explore Medicine TV, premii unice pentru reputatii specialisti care au implementat pentru prima oara in medicina, conceptul de materialele didactice video. Un sustinator al acestui modern proces de predare – invatare - evaluare este rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti, Prof. Univ. Dr. Florian Popa, de altfel si singurul rector al unei Universitati de Medicina si Farmacie, care a avut viziunea de a se implica intr-un astfel de proiect, de mare interes pentru rezidenti si studenti. Alaturi de rectorul Florian Popa, pentru acest proiect au fost premiate cadrele didactice ale Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila”, care au realizat pentru prima oara in lume materiale didactice pentru studiu, in format video:
Conf. Dr. Laurentiu Belusica, Prof. Dr. Bogdan Marinescu, Prof. Dr. Eugen Bratucu, Prof. Dr. Mircea Beuran, Prof. Dr. Vlad Ciurea, Prof. Dr. Ioan Lascar, Prof. Dr. Dragos Stanciu si Prof. Dr. Ioan Cordos. Initiatoarea acestui preoiect educational este Drd. Simona Maria Vladica, director general Sanatatea Media Group.

Sursa: http://www.informatiamedicala.ro/stiri- ... -3800.html" onclick="window.open(this.href);return false;
I always wondered
why somebody didn’t do
something about that,
then I realized
I AM SOMEBODY.

[...and you, and you!]

Grup FB infertilitate si actiuni asociative
Grup FB proceduri cu gameți donati
Grup FB adoptie
Grup FB sarcina & parenting

Pagina FB infertilitate
Pagina FB adoptie
Pagina FB a initiatoarei Asociatiei


Image ... Image... Image ... Image ...Image ... Image... Image

User avatar
SOS Infertilitatea
Administrator
Posts: 10451
Joined: Fri Sep 11, 2009 3:03 pm
Contact:

Re: SOS Infertilitatea premiata la Gala Sanatatii!! FOTO.

Post by SOS Infertilitatea » Mon Dec 19, 2011 5:49 pm

Si colegii de la Alianta pentru Sanatate au mediatizat evenimentul:
Astfel, premiile la categoria “Cea mai implicată asociaţie de pacienţi” au fost acordate Fundaţiei “Salvaţi-vă Îngerii”, Asociației SOS Infertilitatea, Asociației Naționale pentru Protecția Pacienților și Federației Asociațiilor Bolnavilor de Cancer din România.

Articolul integral, aici.
I always wondered
why somebody didn’t do
something about that,
then I realized
I AM SOMEBODY.

[...and you, and you!]

Grup FB infertilitate si actiuni asociative
Grup FB proceduri cu gameți donati
Grup FB adoptie
Grup FB sarcina & parenting

Pagina FB infertilitate
Pagina FB adoptie
Pagina FB a initiatoarei Asociatiei


Image ... Image... Image ... Image ...Image ... Image... Image

User avatar
SOS Infertilitatea
Administrator
Posts: 10451
Joined: Fri Sep 11, 2009 3:03 pm
Contact:

Re: SOS Infertilitatea premiata la Gala Sanatatii!! FOTO.

Post by SOS Infertilitatea » Sat Dec 24, 2011 3:09 pm

Organizatorii au adaugat foto si video pe site-ul Galei: http://www.galasanatatii.ro/" onclick="window.open(this.href);return false;

Am preluat si noi trei fotografii realizate de organizatori:

Image

Image

Image
I always wondered
why somebody didn’t do
something about that,
then I realized
I AM SOMEBODY.

[...and you, and you!]

Grup FB infertilitate si actiuni asociative
Grup FB proceduri cu gameți donati
Grup FB adoptie
Grup FB sarcina & parenting

Pagina FB infertilitate
Pagina FB adoptie
Pagina FB a initiatoarei Asociatiei


Image ... Image... Image ... Image ...Image ... Image... Image

User avatar
AncaBB
Posts: 101
Joined: Fri Sep 25, 2009 10:26 pm

Re: SOS Infertilitatea premiata la Gala Sanatatii!! FOTO.

Post by AncaBB » Tue Jan 10, 2012 10:15 am

Felicitari fetele SOSI ! Mult succes in tot ce faceti si anul acesta ! %%-
36 de ani , patru inseminari nereusite , dosar aprobat , FIV 1 reusit la Giulesti. MULTUMESC DOAMNE !

User avatar
SOS Infertilitatea
Administrator
Posts: 10451
Joined: Fri Sep 11, 2009 3:03 pm
Contact:

Re: SOS Infertilitatea premiata la Gala Sanatatii!! FOTO.

Post by SOS Infertilitatea » Fri Sep 21, 2012 3:25 pm

Image
I always wondered
why somebody didn’t do
something about that,
then I realized
I AM SOMEBODY.

[...and you, and you!]

Grup FB infertilitate si actiuni asociative
Grup FB proceduri cu gameți donati
Grup FB adoptie
Grup FB sarcina & parenting

Pagina FB infertilitate
Pagina FB adoptie
Pagina FB a initiatoarei Asociatiei


Image ... Image... Image ... Image ...Image ... Image... Image

User avatar
SOS Infertilitatea
Administrator
Posts: 10451
Joined: Fri Sep 11, 2009 3:03 pm
Contact:

Re: SOS Infertilitatea premiata la Gala Sanatatii!! FOTO.

Post by SOS Infertilitatea » Tue Nov 27, 2012 11:29 pm

Pe 5 decembrie vom participa la Gala Sanatatii 2012:

Image
I always wondered
why somebody didn’t do
something about that,
then I realized
I AM SOMEBODY.

[...and you, and you!]

Grup FB infertilitate si actiuni asociative
Grup FB proceduri cu gameți donati
Grup FB adoptie
Grup FB sarcina & parenting

Pagina FB infertilitate
Pagina FB adoptie
Pagina FB a initiatoarei Asociatiei


Image ... Image... Image ... Image ...Image ... Image... Image

User avatar
SOS Infertilitatea
Administrator
Posts: 10451
Joined: Fri Sep 11, 2009 3:03 pm
Contact:

Re: SOS Infertilitatea premiata la Gala Sanatatii!! FOTO.

Post by SOS Infertilitatea » Tue Dec 04, 2012 9:59 am

Maine seara are loc la Palatul Parlamentului Gala Sanatatii 2012. Vom fi acolo, pentru a atrage inca o data atentia lumii medicale asupra cauzei luptei cu infertilitatea.
I always wondered
why somebody didn’t do
something about that,
then I realized
I AM SOMEBODY.

[...and you, and you!]

Grup FB infertilitate si actiuni asociative
Grup FB proceduri cu gameți donati
Grup FB adoptie
Grup FB sarcina & parenting

Pagina FB infertilitate
Pagina FB adoptie
Pagina FB a initiatoarei Asociatiei


Image ... Image... Image ... Image ...Image ... Image... Image

User avatar
SOS Infertilitatea
Administrator
Posts: 10451
Joined: Fri Sep 11, 2009 3:03 pm
Contact:

Re: SOS Infertilitatea premiata la Gala Sanatatii!! FOTO.

Post by SOS Infertilitatea » Thu Dec 06, 2012 10:07 am

Am participat la Gala Sanatatii 2012:

Image

Image
I always wondered
why somebody didn’t do
something about that,
then I realized
I AM SOMEBODY.

[...and you, and you!]

Grup FB infertilitate si actiuni asociative
Grup FB proceduri cu gameți donati
Grup FB adoptie
Grup FB sarcina & parenting

Pagina FB infertilitate
Pagina FB adoptie
Pagina FB a initiatoarei Asociatiei


Image ... Image... Image ... Image ...Image ... Image... Image

User avatar
SOS Infertilitatea
Administrator
Posts: 10451
Joined: Fri Sep 11, 2009 3:03 pm
Contact:

Re: SOS Infertilitatea premiata la Gala Sanatatii!! FOTO.

Post by SOS Infertilitatea » Thu Dec 06, 2012 10:09 am

Si sa stiti ca avem si voluntari activi barbati. :)

Image
I always wondered
why somebody didn’t do
something about that,
then I realized
I AM SOMEBODY.

[...and you, and you!]

Grup FB infertilitate si actiuni asociative
Grup FB proceduri cu gameți donati
Grup FB adoptie
Grup FB sarcina & parenting

Pagina FB infertilitate
Pagina FB adoptie
Pagina FB a initiatoarei Asociatiei


Image ... Image... Image ... Image ...Image ... Image... Image

Post Reply